Veelgestelde Vragen

Wie of wat is MOJOGEAR?

MOJOGEAR is een klein bedrijf, gevestigd in Goirle (bij Tilburg). Wij ontwikkelen spullen (‘gear’) voor smartphonegebruikers. We hebben een journalistieke achtergrond. Mojo is een afkorting van mobile journalism, vandaar dus de naam. Al onze gear is ontwikkeld om perfect te werken als je op pad bent. Dat geldt voor journalisten, maar uiteraard ook voor iedereen die z’n telefoon ergens anders voor gebruikt.

Is het veilig om via deze website te bestellen?

Natuurlijk. Maar als je deze site niet vertrouwt, kun je onze producten ook kopen via Amazon (in heel Europa) en Bol.com (Nederland/België). Maar omdat die platforms een servicebijdrage rekenen, is de prijs daar iets hoger.

Hoelang duurt de verzending

Dat ligt eraan waar je woont. Binnen Nederland 1-2 dagen. In andere Europese landen 2-4 dagen. Buiten Europa: tot 1 week.

Kan ik korting krijgen als ik grote hoeveelheden koop?

Natuurlijk! Als je een grote hoeveelheid producten nodig hebt, stuur ons dan een mailtje ([email protected] of gebruik het contactformulier) and we sturen je een offerte.

Krijg ik een factuur bij mijn bestelling.

Uiteraard, dat gaat geheel automatsich. Als je specifieke gegevens nodig hebt op de factuur die er niet standaard op staan, laat ons dat dan even weten.

Mijn vraag staat niet in deze lijst

Stuur ons alsjeblieft een mailtje op [email protected] of gebruik het contact form. We helpen graag en antwoorden zo snel mogelijk.